اخبار

جلسه همکاری مشترک با مرکز تحقیقات تازه های روانشناختی کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه

جلسه مشترک مرکز تحقیقات پیشگیری سوء مصرف مواد با مرکز تحقیقات تازه های روانشناختی کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه مورخ 22/9/1400 در این مرکز برگزار گردید. هدف از این جلسه توسعه همکاری های علمی و انجام طرح های تحقیقاتی مشترک پژوهشی بین دو مرکز بود که با حضور جناب آقای دکتر وحید فرنیا (ریاست مرکز)، جناب آقای دکتر برهان منصوری (معاون مرکز) و دیگر اعضای هیات علمی مرکز تحقیقات پیشگیری سوء مصرف و جناب آقای دکتر آرش بوچانی (معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی) و سرکار خانم دکتر آزیتا چهری (ریاست مرکز تحقیقات تازه های روانشناختی کاربردی) برگزار گردید.

در این جلسه ابتدا جناب آقای دکتر بوچانی و سرکار خانم دکتر چهری به معرفی مرکز تحقیقات تازه های روانشناختی کاربردی و حیطه های فعالیت و اولویت های پژوهشی مرکز  پرداختند. همچنین جناب آقای دکتر فرنیا با ذکر این نکته که اشتراکات زیادی بین دو مرکز تحقیقات وجود دارد خواستار ارتباط بیشتر و مستمر بین دو مرکز شدند. در ادامه سایر اعضای دو مرکز به معرفی  و ذکر گرایش های تحقیقاتی خود پرداختند و پیشنهادات خود برای انجام فعالیت های مشترک را ارائه دادند. همچنین جناب آقای دکتر منصوری به معرفی مرکز تحقیقات پیشگیری سوء مصرف مواد و پتانسیل های علمی و پژوهشی این مرکز پرداختند و نظرات خود در مورد امکان انجام کارهای مشترک با مرکز تحقیقات تازه های روانشناختی کاربردی در قالب انجام کارهای مشترک کاربردی و پژوهشی این مرکز بیان کردند. در پایان مقرر گردید در جلسات بعد بطور مشخص بر روی ارائه طرح های مشترک براساس اولویت های پژوهشی دو مرکز تحقیقات بحث و همفکری شود.