اخبار

نشست دو جانبه همکاری مشترک بین مرکز تحقیقات پیشگیری سوء مصرف مواد با دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه

در راستای تحقق سیاست های کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در جهت بهره مندی نظام مند از خرد جمعی و از آنجا که همکاری و ارتباط فیمابین دانشگاه ها و موسسات علمی,آموزشی و پژوهشی میتواند به ارتقاء کمی و کیفی اهداف و برنامه های مشترک یاری رساند, تفاهم نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه به نمایندگی دکتر فرهاد گلمحمدی رئیس دانشگاه و مرکز تحقیقات پیشگیری سوء مصرف مواد زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به نمایندگی دکتر وحید فرنیا به امضای نمایندگان مربوطه رسید. در این نشست دکتر وحید فرنیا و دکتر برهان منصوری راهکارهای همکاری بین دو مرکز را مطرح کردند. همچنین در طی این همکاری دکتر فرهاد گلمحمدی و خانم دکتر آزیتا چهری از دانشگاه آزاد اسلامی به بیان نحوه همکاری با مرکز تحقیقات پیشگیری سوء مصرف مواد پرداختند. هدف از انعقاد این تفاهم نامه استفاده از توانایی های علمی و توسعه همکاری های آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی جهت استمرار ارتباط سازمان یافته بین طرفین به منظور برطرف کردن نیازهای متقابل است.