"دانشمندان احتمالا معماری ژنتیکی را در زمینه سوء مصرف الکل و سیگار فاش کردند"

دانشمندان احتمالا معماری ژنتیکی را در زمینه سوء مصرف الکل و سیگار فاش کردند

آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا یک نفر می تواند به مدت یک سال سیگار بکشد و به راحتی آن را ترک کند، در حالی که فرد دیگر مادام العمر معتاد شود؟ چرا برخی از افراد نمی توانند از سوءمصرف الکل به خود کمک کنند و برخی دیگر می توانند آن را مصرف کنند یا ترک کنند؟ یکی از دلایل، تمایل ژنتیکی فرد به سوء مصرف مواد است. محققان دانشکده پزشکی UNC به رهبری هیجونگ وون، دکترا، شروع به درک این تفاوت های ژنتیکی با استفاده از مطالعات ارتباط گسترده ژنومی (GWAS) اساسی کرده اند. آن ها دریافتند که این ژن‌ها در انواع خاصی از نورون‌ها بیش از حد نشان داده می‌شوند - سلول‌های مغزی که سلول‌های دیگر را برای ارسال سیگنال‌های شیمیایی در سراسر مغز تحریک می‌کنند.

محققان که کار خود را در مجله Molecular Psychiatry در سال 2022 منتشر کردند، همچنین دریافتند که ژن‌های زیربنایی سیگار کشیدن با درک درد و واکنش به غذا و همچنین سوء استفاده از داروهای دیگر مانند کوکائین مرتبط است. سایر ژن های مرتبط با مصرف الکل با استرس و یادگیری و همچنین سوء استفاده از داروهای دیگر مانند مورفین مرتبط بودند